Rotu uzglabāšana un kopšana

Iekš: Noderīgi ieteikumi Uz: Komentēt: 0 Hit: 1331

Rotu glabāšana un tīrīšana

Rotaslietas jāuzglabā sausā un tumšā vietā. Lai saglabātu produkta sākotnējo spīdumu, tie periodiski jātīra ar sausu drānu. Pareiza rūpes par katru rotu var būt nedaudz biedējoša, taču rotu kopšana ir ļoti svarīga, lai tās kalpotu ilgāk. Atrodiet pareizo pieeju katrai rotai atkarībā no tās materiāla.

Vairāku gredzenu turētājs ir labākais risinājums jūsu gredzeniem. Tas novērsīs jūsu gredzenu berzi vienam pret otru. Speciālas kastītes arī ir piemērotas gredzenu glabāšanai. It īpaši, ja jums ir gredzeni ar lielu akmeni vai kristālu. Gredzenu turētāji uz galda arī var tikt izmantoti jūsu gredzeniem, taču īpaši uzmanieties, lai gredzeni netiktu pakļauti tiešai saules gaismai.

Kaklarotas ir tās, kas visbiežāk rada bažas, ja tās ir sapinušas vairākas kopā. Šī iemesla dēļ labākais veids, kā tās uzglabāt, ir pakārt tās kādā īpašā vietā. Smagām, kuplām kaklarotām - dārglietu kaste būs labākais risinājums. Līdzīgi tāpat ir ar aprocēm - lai izvairītos no sapīšanās, izmantojiet īpašus juvelierizstrādājumu organizatorus. Īpašākajām un dārgākajām rotām izmantojiet speciālas kastītes.

Putu bāzes kastītes ir lieliski piemērotas auskariem. Tāpat var arī izmantot īpašus organizatorus.

Dabīgās ādas rotaslietas vēlams uzglabāt vertikāli vai guļus stāvoklī, lai tās neiegūtu nevēlamu formu. Koka rotaslietas ieteicams uzglabāt sausā vietā atsevišķi vienu no otras, lai izvairītos no jebkādām deformācijām.

Kā tīrīt rotas?

Nav ieteicams rotas stingri tīrīt vai berzēt. Jāizvairās no produktu saskares ar jebkuru šķidrumu (ūdeni, dzērieniem, mazgāšanas līdzekļiem utt.), kā arī ar krēmiem. Neaizmirstiet, ka rotaslietas ir pēdējais akcents jūsu attēlā, un tās var uzklāt tikai pēc smaržu vai matu lakas lietošanas. Noņemiet rotaslietas, dodoties uz saunu, dušu, baseinu vai peldoties.

Te ir daži ieteikumi, kā tīrīt dažādas rotas:

  • Izmantojiet siltu ūdeni, maigas ziepes un uzmanīgi noskalojiet tās, lai dārgmetālu rotaslietas izskatās jaunas.
  • Sabojātas krāsas vai notraipītas rotas 24 stundas iemērciet siltā ūdenī un maigās ziepēs - izmantojiet netoksiskas trauku ziepes. Kad rotas ir izmērcētas, pirms skalošanas un žāvēšanas priekšmetu viegli noberziet ar mīkstu zobu suku.
  • Akmeņiem, ādai un pērlēm izmantojiet mikrošķiedras drānu, lai rūpīgi noslaucītu šādas rotas.
  • Neizsmidziniet smaržas tieši uz rotaslietām.
  • Rotaslietas ir jūsu pēdējais akcents - uzvelciet rotaslietas pēc krēmu vai losjonu uzklāšanas.
  • Pirms roku mazgāšanas noņemiet rotaslietas.
  • Pirms došanās uz sporta zāli, novelciet rotaslietas.

Related by Tags

Komentāri

Pievienot komentāru