Kā izvēlēties rotas Jūsu apģērbam

Iekš: Noderīgi ieteikumi Uz: Komentēt: 0 Hit: 1306

Kā izvēlēties rotas Jūsu apģērbam

Pievērsiet uzmanību izmēram

Jūsu izvēlēto rotu izmēram vajadzētu atbilst jūsu apģērbam, lai veidotu saskanīgu kopīgo tēlu. Ļoti mazas rotaslietas var neizcelt jūsu apģērbu, bet ļoti lielas rotaslietas var izskatīties neveiklas un nepiemērotas.

Mazas un vienkāršas rotaslietas vairāk ir piemērotas rakstainiem un tērpiem, kas var pastāvēt paši par sevi un ir pilnīgi. Šādā gadījumā lieliski piestāvēs auskari un mazas pērļu kaklarotas. Lielas rotaslietas vislabāk piestāv vienkāršiem tērpiem.

Ja jūs valkājat vienkāršas blūzes, kreklus un, piemēram, džinsu bikses, varat izvēlēties lielāka izmēra rotu, piespraudi vai kaklarotas. Tomēr, jāņem arī vērā, kādu tēlu vēlaties ieņemt. Ja vēlaties izveidot konservatīvu vai formālu izskatu, varat saskaņot arī mazas un vienkāršas rotaslietas ar vienkāršiem un vienkrāsainiem tērpiem.

Vairāk nevienmēr nozīmē labāk

Dažreiz šķiet, ka tad, kad esam tērpušās svinīgā kleitā un dodamies uz kādu pasākumu, mums vajadzētu atrādīt un izmantot savas rotaslietas, lai tās atbilstu pasākumam. Gluži pretēji, bieži ir tieši otrādi. Bieži vien vienkārši, mazi juvelierizstrādājumi vislabāk darbojas ar gariem, grezniem tērpiem vai citiem oficiāliem tērpiem.

Izmēģiniet mazas, spīdīgas, smalkas rotaslietas, piemēram, mazus auskarus ar kristāliem, lai savam tērpam pievienotu smalku izskatu, nenovirzot uzmanību no pģērba.

Rotu un apģērba krāsa

Krāsa ir vienlīdz svarīga, izvēloties rotaslietas, ja vien jūs nevēlaties izskatīties kā varavīksne vai tieši otrādi - izmantot rotas, kas būs vienādā krāsā ar apģērbu un tās būs grūti pamanīt.

Zelta, sudraba rotaslietas atbilst visiem tērpiem, tāpat arī neitrālās krāsas (melnā, baltā, pelēkā) krāsa labi piestāv pie dažādu krāsu apģērbiem. Ja vēlaties citas krāsas, izmantojiet saskaņotu tādas pašas krāsas gammu. Izvēlieties tādas pašas rotaslietas kā jūsu apģērbs, piemēram, zaļu un dzelteni zaļu. Varat arī izvēlēties tādas krāsas, kas ir pretējas apģērba krāsu gammai, piemēram, zaļu un bordo.

Lai gan krāsainas rotaslietas izskatās lieliski, tomēr jāņem vērā, ka rotaslietas ar vairāk nekā divām krāsām var izskatīties nesaskaņoti un neatbilst jūsu apģērbam.

Izvēlieties vienu fokusa rotu

Ja jums ir lielu, drosmīgu rotu kolekcija, nekad nesavienojiet tās visas kopā. Piemēram, nav ieteicams vilkt drosmīgu kaklarotu ar gariem auskariem vai riņķveida auskarus ar lielu un smagnēju kaklarotu. Patiesībā, ja jūs valkājat garus auskarus vai kuplu kaklarotu, bieži vien labāk ir izlaist citas rotaslietas, lai izvairītos no pārāk pārliecinoša un negaumīga izskata.

Related by Tags

Komentāri

Pievienot komentāru